ZonneHub van Eneco™-campagne live

ZonneHub van Eneco™-campagne live

23 June 2016

Op 21 juni is de campagne van ZonneHub van Eneco™ live gegaan. ZonneHub brengt dakenbezitters en zonzoekers bij elkaar. Zo kun je dus zonne-energie opwekken, op het dak van een ander. Vanuit Brandmanagement draag ik bij aan dit soort campagnes. 

Vanuit Brandmanagement kijk ik met dit soort campagnes mee om te adviseren hoe wij onze merkbelofte in content, tone of voice en visuele identeitit tot uiting kan brengen. Nu is dat met ZonneHub van Eneco niet zo moeilijk om de 'welkom in de nieuwe wereld- boodschap tot uiting te brengen. Om je een idee te geven: in Nederland heeft slechts 5% van de huishoudens zonnepanelen. Maar liefst 75% heeft zonnepanelen overwogen. Dat komt door verschillende redenen. Of men heeft geen geschikt dak, geen eigen dak of wil geen gedoe qua installatie en onderhoud. Eneco gaat met ZonneHub deze grote groep Nederlanders aanspreken. Zo positioneren we ons met dit mooie platform als innovatieve energieleverancier in Nederland. 

De ZonneHub wordt via online en social media onder de aandacht gebracht. Check de site van ZonneHub en onderstaande links voor de campagnefilms.
- Video Consumenten
- Video dakeigenaren